Képzés

Hogyan lehetsz hivatalos Kangoo Jumps oktató?

A kangoo 2014 -re elérte, hogy a fitness termek legnépszerűbb óratípusává váljon. A szenzációs hangulatnak, a kiváló zsírégető hatásának és a rehabilitációban betöltött szerepének köszönhetően a kangoo órák a legtöbb teremben maximális kihasználtságon mennek.

Tanfolyamok:

kangoopowertanfolyam

Helyszín: Nemes Fitness Budapest, XVIII.ker Nemes utca 103. (Kangoo központ)

A tanfolyam 3  hétvégét (szombat-vasárnap) vesz igénybe, a harmadik hét végén minden oktatójelölt vizsgát tesz elméletből és gyakorlatból.
A vizsga előfeltétele:  - 2 vagy 4 éves aerobic szakedzői végzettség
- 1 éves sportoktató vagy aerobic oktató

A sikeres vizsgát követően minden hivatalos oktatónk a központi cég RDM Sarl. és a K.C.H Company Kft. által elismert oklevelet vehet át.
Oktatóink KANGOO órát kizárólag az RDM Sarl. által gyártott, KANGOO JUMPS márkájú aerobic termékekkel tarthatnak.
A megszerzett oklevél (képesítés) nem jogosítja fel KANGOO rendezvény, show, megtartására, KANGOO márkájú termékek forgalmazására, KANGOO logók használatára, és oklevelek kiadására. Oktatóink évente egyszer ismétlő vizsgákon kötelesek bizonyítani felkészültségüket.

Megkérünk minden kedves Kangoo oktatót, akik még 2014 –ben nem újították meg vizsgájukat a K.C.H Company –nál, hogy vegyék fel a kapcsolatot a központtal.
A vizsgák megújítása kötelező minden Kangoo Club oktató számára ellenkező esetben törlésre kerülnek a nyilvántartásunkból, és nem tarthatnak kangoo edzéseket. – Kangoo Jumps World Head Office RDM Srl
A vizsgára jelentkezni a következő e-mail címen lehet: info@kangooclub.hu