Vásárlás folyamata

Termék információk

Kedves Látogató!


Örülünk, hogy internetes áruházunkban üdvözölhetjük.

Amennyiben termékeink közül valamelyik elnyerte tetszését az alábbi fontos tudnivalókra szeretnénk felhívni a figyelmét:

A webáruházban szereplő árak forintban értendőek, valamint bruttó árak, azaz 27 % Áfa-t tartalmaznak.

Telefonos vásárlás
A fotelból sem kell felállni, csak tárcsázni a (0630) 210-63-71-es telefonszámot, ahol 8:00-20:00 óra között rendelésével kapcsolatos kérdéseire ügyfélszolgálatunk munkatársai készséggel válaszolnak. Kérjük, hogy vásárlásnál mindenképp adja meg nevét és telefonszámát, mert kollégáink a következő nap folyamán visszahívják a termékszállítás időpontjának pontosítása végett.

Online vásárlás

Ezt azoknak ajánljuk, akik nem szeretnek telefonálni és internet elérhetőséggel rendelkeznek. Az online vásárláshoz a következőket kell tennie: a webáruházunkba való bejutás előfeltétele a vásárló regisztrálása. Pontos adatainak felvétele azért szükségszerű, és elkerülhetetlen, mert ezek alapján tudjuk azonosítani megrendelésüket, megállapítani kedvezményeik mértékét, és természetesen címük alapján küldhetjük csak a terméket futárszolgálatunkkal. Internetes áruházunkban megtekintheti és megrendelheti az aktuálisan megvásárolható termékeinket. A “Megrendelés” gombbal beteheti a kívánt árut a “kosárba”. A kosár arra szolgál, hogy itt gyűjtse a megrendelni kívánt termékeket, és láthassa, mennyi a várható összes költsége. A kosárból véglegesítheti a megrendelését ha végig megy a megrendelési folyamatokon. Ezzel a pár lépéssel a vásárló egy automatikus e-mailt küld nekünk rendelési szándékáról, mi visszajelzésképpen e-mailben értesítjük, hogy rendelése megérkezett-e a rendszerünkbe és telefonon is visszaigazoljuk rendelését. Ezért kérjük, hogy első vásárlásnál mindenképp adja meg számunkra telefonszámát.

Személyes átvétel:
A megrendelt árut a megrendelés telefonos visszaigazolása után, előre egyeztetett időpontban személyesen is átveheti Budapesten a XVIII. kerületi értékesítési pontunkon. Szállítási díjat ekkor természetesen nem számítunk fel. Személyes átvételre csakis előre egyeztetett időpontban van mód!

Címünk: Nemes Fitness, 1188 Budapest, Nemes utca 103.
Nyitva tartás: Hétfőtől – Péntekig 08.00-22.00 óráig.
Telefon: (06-1) 297-0653

Szállítás
Azoknak a vásárlóknak, akik úgy döntenek, hogy a termék házhoz szállítását kérik, a vételáron felül a szállítási költséget is meg kell fizetniük. Ez a díj 750-5000 Ft között változik a termék súlyától és a távolságtól függően. A pontos szállítási költségről a megrendelés után minden esetben telefonon kap tájékoztatást:
• Internetes vásárlás esetén a megrendelést követően a rendszer egy e-mailt küld Önnek a megrendelés egyes tételeinek és a költségek teljes részletezésével
• telefonon történő vásárlás esetén a kollégáink adnak felvilágosítást
A megrendelt termék(ek)et – amennyiben azok mind raktáron vannak – a megrendelés fogadásától számított 7 napon belül küldjük. Nagy kereslet esetén előfordulhat, hogy egyes termékekből hiány keletkezik, ilyen esetekben a szállítási határidő hosszabb lehet, amelyről megrendelés időpontjában kollégáink adnak felvilágosítást. A megvásárolni kívánt áruért fizetni az áru átvételekor kell, azaz személyesen a futárnál

A küldemény átvételekor a kézbesítő jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Sérült csomagot ne vegyen át! Minden megrendelés esetében az ár megtérítése az átvétel pillanatában történik. A számlát és a termékhez kapcsolódó használati útmutatót, esetleg jótállási jegyet, egyéb információs anyagot a csomagban mellékeljük.

Az elállás joga

Az áruházunkban megrendelt termékeket kiszámlázzuk és kiszállítjuk. A megrendelés feladásával a vásárló tudomásul veszi és elfogadja, hogy a megrendelt árut a feltüntetett és visszaigazolt áron, valamint a szintén feltüntetett és visszaigazolt szállítási költséget köteles kifizetni.
Megrendelése során az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül a vásárló élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával. Az elállási jog gyakorlásakor az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A visszajuttatott terméknek minden esetben sértetlen állapotban, felbontatlan csomagolásban kell lennie – az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését!

További információkért érdeklődjön e-mail-ben info@kangooclub.hu vagy telefonon 0630-210-6371.

Használati utasítás a Kangoo Jumps cipőkhöz: Letöltés

Forgalmazó:

K.C.H Company Kft
1188 Budapest, Nemes u. 103.
Tel.: 0630-210-6371
e-mail: info@kangooclub.hu